Pasta salade

Pompoen en feta is een uitstekende combinatie en ook in dit gerecht wordt dat weer bewezen. Deze pastasalade met pompoen en feta is een ware traktatie, je kunt hem eten als lunch of hoofdmaaltijd.
De salade past uitstekend binnen een gezonde levensstijl, door de toevoeging van onder andere; spinazie aan ui. Salie, pijnboompitten en een klein beetje nootmuskaat geven een diepere dimensie aan deze pastasalade, waardoor hij anders is als alle andere salades die je hiervoor gegeten hebt.
Het zoete van de pompoen, in combinatie met de feta geeft een bijzondere eenheid. Kortom, probeer deze pastasalade eens uit! De salade is geschikt voor vier personen en in een uurtje te bereiden.

Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

Pasta salade

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius.

  2. De pompoen en rode ui leg je op een bakplaat, laat de groenten voor 40 minuten garen.

  3. Bak de salie in de olie met boter, voor ongeveer een minuut. De salie mag je vervolgens apart leggen.

  4. Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen van de verpakking, laat de fusilli afkoelen als het gaar is.

  5. Stop de verschillende ingrediënten in een pan en meng ze. Naar smaak voeg je vervolgens peper en zout aan de pastasalade toe. Eetsmakelijk!

Meer recepten

Pasta salade
Pasta salade
Meer Informatie
Pompoen soep
Pompoensoep
Meer Informatie
Pompoentaart met pecannoten
Pompoentaart met pecannoten
Meer Informatie
Pompoen ovenschotel
Pompoen ovenschotel
Meer Informatie

Social Media